Tineke

Myn namme is Tineke Dijkstra. Ik bin; Liedster op de BSO;
Troud, mem en beppe. Ik mei graach; Fytse (hast altyd nei it wurk); Kuierje mei ús hûn Fenne; Nifelje efter de naaimasjine; Dit mei lapkes, jern ensfh.; Oerstekke nei it moaije Flylân en dêr kampeare; Lêze, foaral by ús tinte.

Akkie

Mijn naam is Akkie Bijlsma. Geboren en getogen in Eastermar. Ik ben getrouwd met Jan Bijlsma en heb 2 kinderen. Sietske en Simon. Al sinds 2006 ben ik gastouder en heb in de afgelopen jaren op heel veel kinderen gepast. Daarnaast ben ik 10 jaar werkzaam geweest als jeugd/jongerenwerker in de gemeente Tietsjerksteradiel (FCJT). In 2008 heb ik al een jaar aan het krobbehiem mogen proeven. Ik heb dit als een prettige werkplek ervaren, en ben dan ook erg enthousiast om vanaf 22 febr. 2021 weer aan de slag te gaan bij 't Krobbehiem. ​

Dieuwke

Ik ben Dieuwke de Vries. Ik woon samen met mijn vriend Bart, onze Franse bulldog Abe en ik ben sinds 16 april 2020 trotse moeder van onze dochter Yfke Marije. Sinds kinds af aan heb ik veel affiniteit met kinderen, maar hier had hier tot nu toe nog niet mijn beroep van gemaakt. Ik paste vroeger altijd op mijn 3 voormalige buurjongens vanaf de babyleeftijd totdat ze rond de 10/11 jaar waren. Hier heb ik veel geleerd en kennis opgedaan. Ik heb vanaf mijn schoolperiode tot nu in de gehandicaptenzorg gewerkt. Ik ben sinds 16 augustus 2021 werkzaam bij ’t Krobbehiem en oh wat ben ik ontzettend gelukkig dat ik deze stap heb genomen, maar ook dat ik deze kans heb gekregen! Mijn pake was vroeger melkveehouder, hier ben ik dan ook mee opgegroeid en maakt het werken bij ’t Krobbehiem nog leuker omdat ik hier vanaf jongs af aan affiniteit mee heb. Ik werk op de Koweblomkes en bij de pinken (BSO), ik vind deze afwisseling erg leuk omdat je met allerlei leeftijden te maken krijgt. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich op hen eigen tempo kunnen/mogen ontwikkelen en leren. Ik breng graag tijd door met mijn gezin en daarnaast vind ik het erg leuk om er op uit te gaan. Dit kan naar de stad zijn om te gaan shoppen maar naar een mooi natuurgebied rijden om daar te gaan wandelen vind ik ook echt genieten!

Anne

Anne

​Mijn naam is Anne de Vries. Sinds oktober 2022 mag ik werken bij kinderopvang 't Krobbehiem. Ik ben werkzaam op de Krobkes, de Koweblomkes en op BSO de Pinken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij de opvang. Samen met de kinderen onderneem ik graag activiteiten zoals buiten zijn, boekjes lezen en knutselen. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om buiten bezig te zijn. Ook ben ik veel op het volleybalveld en in de sportschool te vinden.