Anja

Myn namme is Anja en ik bin troud, mem en beppe! Ik wurkje sûnt maart 2008 by it Krobbehiem, dit doch ik mei in protte leafde en wille op de groep fan de Krobkes (0-2). In myn frije tiid mei ik graach te rinnen mei ús hûn Mace. Myn hobby’s binne saxofoon spilje by de Koninklijke fanfare de Lofstem en lêze.

Ellen

Mijn naam is Ellen Postma. In het dagelijks leven mag ik mezelf moeder noemen van een prachtige dochter, wat een eretitel is dat! Ik breng dan ook graag tijd door met mijn gezinnetje, en daarnaast ben ik met regelmaat in de sportschool te vinden. Sinds maart 2010 ben ik al werkzaam op 't Krobbehiem, en nog iedere dag is het genieten! Drie dagen per week ben ik te vinden op de Krobkes (dagopvang, 0-4 jaar). Van jongs af aan is het werken met kleine kinderen al mijn passie geweest, en dit te mogen uitvoeren op zo'n pracht locatie is natuurlijk helemaal uniek! Kind, natuur én het boerenleven samenbrengen, wat is er nou mooier!?

Pieta

Mijn naam is Pieta van der Wal, ik werk bij ‘t Krobbehiem sinds juni 2016. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. De contacten met de kinderen en ouders vind ik hartstikke leuk, elke dag is weer anders. Lekker buiten spelen, de baby’s verzorgen of met de kinderen knutselen. Voornamelijk werk ik op de Krobkes. 4 dagen in de week ben ik werkzaam op ‘t Krobbehiem. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het paardrijden of aan het voetballen.

Pytsje

Mijn naam is Pytsje de Vries. Na het afronden van mijn opleiding ben ik werkzaam als leidster bij Kinderopvang ‘t Krobbehiem. Als je het mij vraagt is werken met kinderen het leukste beroep, je probeert ze te stimuleren in hun ontwikkeling, je ziet ze groeien en mag op een liefdevolle manier voor ze zorgen. Ik ga dan ook elke dag met veel plezier naar mijn werk, het leuke hieraan is dat geen dag hetzelfde is bij ’t Krobbehiem. Hiernaast mag ik ook in de handjes knijpen dat ik op deze prachtige, unieke locatie mag werken. Naast werken vind ik het erg leuk om te voetballen en hou ik van gezelligheid.

Anneke

Hoi, ik ben Anneke Boonstra Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Mijn hobby’s zijn onder andere, schilderen, tuinieren, lezen, bloemschikken. Kinderen zijn de rode draad in mijn leven, van oppassen op mijn neefjes en nichtjes naar eigen kinderen naar oppaskinderen tot uiteindelijk pedagogisch medewerker bij ‘t Krobbehiem. Ik werk hoofdzakelijk op de babygroep en probeer kinderen op een enthousiaste manier met een vleugje humor te benaderen en hun een veilig en geborgen gevoel te geven zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen

Iris

Iris

Mijn naam is Iris Bosma en ik woon in Garyp. Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4, afgerond. In mijn eerste en mijn derde leerjaar heb ik stage gelopen bij ’t Krobbehiem. Je kunt me nu tegen komen op dinsdag t/m vrijdag. Ik sta voornamelijk op de groep de Krobkes (0-2 jaar), maar help ook zo nu en dan op de andere groepen. Ik vind het geweldig om te werken met kinderen. Alle kinderen zijn zo puur en natuurlijk waar ik echt van kan genieten. Door de kinderen te stimuleren in de ontwikkeling en dit ook te zien groeien is echt iets bijzonders. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, genieten van de natuur, aan het voetballen, aan het toneel spelen of ben ik met muziek bezig.

Anne

Anne

Mijn naam is Anne de Vries. Sinds oktober 2022 mag ik werken bij kinderopvang 't Krobbehiem. Ik ben werkzaam op de Krobkes, de Koweblomkes en op BSO de Pinken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij de opvang. Samen met de kinderen onderneem ik graag activiteiten zoals buiten zijn, boekjes lezen en knutselen. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om buiten bezig te zijn. Ook ben ik veel op het volleybalveld en in de sportschool te vinden.