Maaike

Ik ben Maaike Hielkema. Ik ben getrouwd met Johan en we hebben 2 kinderen Jarno en Niels. Ik ben opgegroeid in Tijnje op een boerderij. Wij hadden thuis een melkveehouderij en Friese paarden. Daar is mijn liefde voor de paarden begonnen, en is nog steeds mijn grootste hobby. Ik werk sinds 2019 op ‘t Krobbehiem, waar ik met heel veel plezier werk! Ik werk op de peutergroep de Koweblomkes. Ik vind het heel erg belangrijk dat kinderen zich fijn en veilig voelen op de groep, waardoor ze met plezier naar ons toe gaan. Het is leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Nynke

Myn namme is Nynke Koornstra en ik wenje yn Garyp. Nei it foltôgjen fan myn oplieding as pedagogysk wurker bin ik yn Hearrenfean begûn te wurkjen yn de berne-opfang. Nei in útstapke fan san 2,5 jier as lasker nei de jachtbou bin ik no wer oan it wurk mei de bern. Ik miste se toch wol bot. It fertrouwen dat in bern jo jaan kinne, it leave laitsjen en de stiekeme streken meitsje it wurkjen mei bern sa moai. As in lyts famke wie ik in protte by us pake en beppe op de pleats te finen, ik fûn de bisten en it libben bûten der fantastysk. By ’t Krobbehiem meie bern ek sa opgroeie en leare fan alles om harren hinne. In prachtich plak foar de bern en in hiel moai plak foar my om te wurkjen. Ik sil it meast te finen wêze by de pjutten en harren groep de Koweblomkes. Njonken it wurk mei de bern bin ik yn myn frije tiid in soad by de fuotbal yn garyp te finen. Sels fuotbolje, by de mannen lâns de line of as frijwilliger yn de kantine.

Lisa

Lisa | vrijwilligster

Mijn naam is Lisa de Vries. Op maandag, dinsdag en donderdag zal ik bij de peutergroep de Koweblomkes zijn in het kader van een werkervaringsplek vanuit een re-integratietraject. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als kinderverpleegkundige binnen het ziekenhuis. Ik ben me aan het oriënteren wat voor mij momenteel een passende werkplek is. Vanaf kinds af aan heb ik veel affiniteit met kinderen en ik zou graag blijven werken met kinderen. De puurheid en oprechtheid van een opgroeiend kind, daar kan ik enorm van genieten. Ik ben een echt buitenmens, en ben in mijn vrije tijd graag te vinden in de natuur, samen met mijn hond wandelen, suppen en paardrijden. Daarnaast ben ik veel te vinden in de sportschool en ga ik er graag op uit met mijn vriendinnen. Ik zie het als een mooie kans dat ik de komende tijd mag meedraaien op deze mooie plek bij ‘t Krobbehiem.

Uilkje

Mijn naam is Uilkje Riemersma. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond. Na de opleiding kwam ik erachter dat ik liever in de kinderopvang en BSO aan het werk wou dan als onderwijsassistent. Toen kwam 't Krobbehiem op mijn pad en toen ik dit zag gelijk begonnen met solliciteren. Ik werk bij de koweblomkes en de BSO. Ik ben in mijn vrije tijd veel te vinden bij mijn eigen pony en mijn bijrijdpaarden. Op de stal waar mijn pony staat doe ik in de weekenden vrijwilligerswerk. Ook pas ik in mijn vrije tijd geregeld op. Ik vind het ontzettend leuk om activiteiten te bedenken voor de kinderen en heel erg bijzonder om een bijdrage te mogen leveren in hun ontwikkeling.

Anne

Anne

Mijn naam is Anne de Vries. Sinds oktober 2022 mag ik werken bij kinderopvang 't Krobbehiem. Ik ben werkzaam op de Krobkes, de Koweblomkes en op BSO de Pinken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij de opvang. Samen met de kinderen onderneem ik graag activiteiten zoals buiten zijn, boekjes lezen en knutselen. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om buiten bezig te zijn. Ook ben ik veel op het volleybalveld en in de sportschool te vinden.