Anneke

Hoi, ik ben Anneke Boonstra. Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Mijn hobby’s zijn onder andere, schilderen, tuinieren, lezen, bloemschikken. Kinderen zijn de rode draad in mijn leven, van oppassen op mijn neefjes en nichtjes naar eigen kinderen naar oppaskinderen tot uiteindelijk pedagogisch medewerker bij ‘t Krobbehiem. Ik werk hoofdzakelijk op de peutergroep en probeer kinderen op een enthousiaste manier met een vleugje humor te benaderen en hun een veilig en geborgen gevoel te geven zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen

Maaike

Ik ben Maaike Hielkema. Ik ben getrouwd met Johan en we hebben 2 kinderen, Jarno en Niels. Ik ben opgegroeid in Tijnje op een boerderij. Wij hadden thuis een melkveehouderij en Friese paarden. Daar is mijn liefde voor de paarden begonnen, en is nog steeds mijn grootste hobby. Ik werk sinds 2019 op ‘t Krobbehiem, waar ik met heel veel plezier werk! Ik werk op de peutergroep de Koweblomkes. Ik vind het heel erg belangrijk dat kinderen zich fijn en veilig voelen op de groep, waardoor ze met plezier naar ons toe gaan. Het is leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Demi

Mijn naam is Demi Krol, ik woon nog bij mijn ouders. Thuis hebben we een melkveebedrijf waar ik weekends soms help. In het woonhuis van de boerderij hebben we een vakantiehuis waar gasten kunnen verblijven. Ik hou er van om met vrienden af te spreken en leuke dingen te doen. Ik ben dan ook altijd in voor een feestje. In mijn vrije tijd doe ik aan schaatsen wat ik nu wat minder doe, 1 keer in de week vanwege de corona, wat ik uiteraard heel jammer vind. Naast schaatsen heb ik ook een eigen Frys paard waar ik graag op rij en af en toe mee naar les ga. Vanuit mijn stage heb ik de kans gekregen om op 't Krobbehiem te komen werken, Ik werk op de Koweblomkes en de BSO, het werk doe ik met plezier en ik geniet nog elke dag van het werk met de kinderen.