Anneke

Hoi, ik ben Anneke Boonstra. Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Mijn hobby’s zijn onder andere, schilderen, tuinieren, lezen, bloemschikken. Kinderen zijn de rode draad in mijn leven, van oppassen op mijn neefjes en nichtjes naar eigen kinderen naar oppaskinderen tot uiteindelijk pedagogisch medewerker bij ‘t Krobbehiem. Ik werk hoofdzakelijk op de peutergroep en probeer kinderen op een enthousiaste manier met een vleugje humor te benaderen en hun een veilig en geborgen gevoel te geven zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen

Maaike

Ik ben Maaike Hielkema. Ik ben getrouwd met Johan en we hebben 2 kinderen, Jarno en Niels. Ik ben opgegroeid in Tijnje op een boerderij. Wij hadden thuis een melkveehouderij en Friese paarden. Daar is mijn liefde voor de paarden begonnen, en is nog steeds mijn grootste hobby. Ik werk sinds 2019 op ‘t Krobbehiem, waar ik met heel veel plezier werk! Ik werk op de peutergroep de Koweblomkes. Ik vind het heel erg belangrijk dat kinderen zich fijn en veilig voelen op de groep, waardoor ze met plezier naar ons toe gaan. Het is leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Uilkje

Mijn naam is Uilkje Riemersma. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond. Na de opleiding kwam ik erachter dat ik liever in de kinderopvang en BSO aan het werk wou dan als onderwijsassistent. Toen kwam 't Krobbehiem op mijn pad. Ik werk bij de koweblomkes en de BSO. Ik ben in mijn vrije tijd veel te vinden bij mijn eigen pony en mijn bijrijdpaarden. Op de stal waar mijn pony staat doe ik in de weekenden vrijwilligerswerk. Ook pas ik in mijn vrije tijd geregeld op. Ik vind het ontzettend leuk om activiteiten te bedenken voor de kinderen en heel erg bijzonder om een bijdrage te mogen leveren in hun ontwikkeling.

Dieuwke

Ik ben Dieuwke de Vries. Ik woon samen met mijn vriend Bart, onze Franse bulldog Abe en ik ben sinds 16 april 2020 trotse moeder van onze dochter Yfke Marije. Sinds kinds af aan heb ik veel affiniteit met kinderen, maar hier had hier tot nu toe nog niet mijn beroep van gemaakt. Ik paste vroeger altijd op mijn 3 voormalige buurjongens vanaf de babyleeftijd totdat ze rond de 10/11 jaar waren. Hier heb ik veel geleerd en kennis opgedaan. Ik heb vanaf mijn schoolperiode tot nu in de gehandicaptenzorg gewerkt. Ik ben sinds 16 augustus 2021 werkzaam bij ’t Krobbehiem en oh wat ben ik ontzettend gelukkig dat ik deze stap heb genomen, maar ook dat ik deze kans heb gekregen! Mijn pake was vroeger melkveehouder, hier ben ik dan ook mee opgegroeid en maakt het werken bij ’t Krobbehiem nog leuker omdat ik hier vanaf jongs af aan affiniteit mee heb. Ik werk op de Koweblomkes en bij de pinken (BSO), ik vind deze afwisseling erg leuk omdat je met allerlei leeftijden te maken krijgt. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin ze zich op hen eigen tempo kunnen/mogen ontwikkelen en leren. Ik breng graag tijd door met mijn gezin en daarnaast vind ik het erg leuk om er op uit te gaan. Dit kan naar de stad zijn om te gaan shoppen maar naar een mooi natuurgebied rijden om daar te gaan wandelen vind ik ook echt genieten!